Kyllingkjøttboller med squashnudler

40 min. total

Ingredienser

  • 680 gram hakket kylling
  • 0,6 dl rasp
  • 1 stk egg
  • 3 spsk persille, hakket
  • 40 gram parmesan, revet
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk oliven olje
  • 710 gram tomatsaus
  • 4 stk squash som nudler
  • 2 blad basilikum, hakket

Bruksanvisning

  1. Bland kylling, rivjern, egg, persille, parmesanost, halvparten av hvitløk, salt og pepper i en bolle. Herfra formes kjøttbollene.
  2. Varm halvparten av oljen i en panne på middels varme. Stek kjøttbollene ved å snu dem regelmessig i 4-6 minutter.
  3. Senk varmen til middels lav og tilsett tomatsausen. La det surre til kjøttbollene er gjennomstekte og sausen tykner, ca 14-16 minutter.
  4. I mellomtiden varme opp gjenværende olje i en annen panne over middels høy varme. Stek squashnudler og hvitløk i 2-3 minutter.
  5. Krydre med salt og pepper. Server kjøttkakene på toppen av nudlene og pyntet med basilikum.

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 27%

Karbohydrat: 46%

Fett: 28%