Kyllingkjøttboller

35 min. total

Ingredienser

  • 450 gram hakket kylling
  • 1,2 dl hvetemel
  • 2 spsk persille, hakket
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 0,25 tsk hvitløkspulver
  • 1 stk egg, pisket
  • 2 spsk oliven olje
  • 14 dl blandet salat
  • 2 spsk sitronsaft

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 220 ° C. Smør bunnen av en stekepanne med olivenolje. Legg den til side.
  2. Bland kylling, mel, persille, parmesan, hvitløkspulver, egg, salt og pepper i en bolle. Blant grundig.
  3. Form blandingen til kjøttkaker. Legg kjøttbollene på stekepannen, og husk å la være.
  4. Stek dem i 15-20 minutter. Skru opp ovnen helt og legg stekepannen på toppen, nærmest varmeelementet i 3-5 minutter for å få en sprø kant.
  5. I mellomtiden visper du sitronsaft, salt og pepper.
  6. Server kjøttbollene med blandet salat og drizzled med fersk sitrondressing. Pynt med persille. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 406 kcal.

Protein: 35%

Karbohydrat: 17%

Fett: 48%