Kyllingfylte paprika

40 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 0,8 dl løk, hakket
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 0,6 dl vårløk, hakket
  • 2 spsk rød chili, finhakket
  • 450 gram hakket kylling
  • 410 gram hakkede tomater
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1,5 tsk italiensk krydder
  • 4 stk gul pepper, halvert
  • 0,6 dl tomatsaus
  • 1,2 dl mozzarella, revet

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 190 ° C. Sauter løk og hvitløk til det er mykt. Tilsett vårløk og chili; sauter i 5 minutter. Ta den av og sett den til side.
  2. Bruk samme panne til å brun kyllingen. Tilsett løkblandingen.
  3. Tilsett 3/4 av tomatene, persille, krydder, salt og pepper. Bland grundig. Kok i ytterligere 5 minutter.
  4. Hell blandingen i halv paprika. Hell litt av den gjenværende tomatsausen i en ildfast form slik at den dekker bunnen og legg paprikaene i sausen.
  5. Hell den resterende tomatsausen over paprikaene og dryss ost over dem. Stek dem i 20 minutter. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 310 kcal.

Protein: 38%

Karbohydrat: 25%

Fett: 37%