Kyllingfylte grønne paprika

90 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl brun ris
  • 2,4 dl sopp, hakket
  • 0,25 stk løk, hakket
  • 1 tsk oliven olje
  • 570 gram hakket kylling
  • 1 tsk italiensk krydder
  • 1 stk eggehviter
  • 1,2 dl høstost, smuldret
  • 1,2 dl hakkede tomater
  • 1 tsk soyasaus
  • 1,2 dl tomatsaus
  • 4 stk grønn pepper, halvert

Bruksanvisning

  1. Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken. Varm oljen i en panne. Sauter sopp og løk. Hell av væsken. Ta den av pannen.
  2. Sett den til å avkjøles i kjøleskapet i 15 minutter. I mellomtiden forvarmes ovnen til 175 ° C.
  3. Bland kylling, sopp, løk eggehviter, ost, 1/2 av tomatene, soyasaus og krydder.
  4. Skje fyllingen i paprikaene. Legg dem på en stekepanne. Hell tomatsausen over paprikaene. Skje den gjenværende tomaten på toppen.
  5. Stek dekket i 45 minutter. Fjern lokket og stek dem i ytterligere 30 minutter. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 490 kcal.

Protein: 34%

Karbohydrat: 44%

Fett: 22%