Kyllingfylt rød pepper

70 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl brun ris
  • 1 spsk kokosolje
  • 1 stk løk, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 230 gram sopp, hakket
  • 450 gram hakket kylling
  • 3,5 dl tomatsaus
  • 1 spsk balsamico eddik
  • 1 tsk tørket oregano
  • 8 stk rød pepper, toppen fjernet
  • 2,4 dl varmt vann

Bruksanvisning

  1. Kok brun ris i henhold til instruksjonene på pakken. Forvarm ovnen til 205 ° C.
  2. Varm oljen i en panne på middels varme.
  3. Stek løk i 5-7 minutter, rør regelmessig. Flytt dem til en bolle.
  4. Tilsett ris, kylling, 1/2 av tomatsausen, eddik, oregano, salt og pepper i bollen og bland grundig.
  5. Hell fyllet i paprika til de er 3/4 fulle. Legg paprikaene i en ildfast form med lokk. Legg pepperkornene mellom dem.
  6. Bland vann og den gjenværende tomatsausen i en bolle. Hell den over paprika og bunnen av retten.
  7. Sett lokket på fatet. Stek i 40-60 minutter. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 591 kcal.

Protein: 23%

Karbohydrat: 58%

Fett: 19%