Kyllingdeler med grønne bønner

30 min. total

Ingredienser

  • 450 gram hakket kylling
  • 0,25 tsk kajennepepper
  • 2 tsk hvitløkspulver
  • 2 spsk hvetemel
  • 2 stk egg, pisket
  • 1,2 dl høstost, smuldret
  • 0,6 dl løk, hakket
  • 1 spsk smør
  • 680 gram grønne bønner, blancherte
  • 2,4 dl kirsebærtomat, halvert
  • 0,5 tsk tørket basilikum

Bruksanvisning

  1. Bland kylling, cayennepepper, 1/2 av hvitløkspulveret, mel, egg, ost, løk, salt og pepper i en bolle.
  2. Form blandingen til flate kjøttkaker. Varm oljen i en stekepanne over middels varme.
  3. Stek delene til de er gyldenbrune. Snu dem. Stek dem ferdig. Hell over overflødig olje.
  4. Ta en ny panne og smelt smøret, tilsett tomatene, det gjenværende hvitløkspulveret, basilikum, salt og pepper.
  5. Stek i 2-3 minutter. Tilsett grønne bønner og rør i 2 minutter.
  6. Server kyllingbitene med grønne bønner og tomat. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 641 kcal.

Protein: 42%

Karbohydrat: 24%

Fett: 35%