Kylling taco med dild dressing

25 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk oliven olje
  • 0,66 cup rød pepper i terninger
  • 0,75 cup nyrebønner, drenert
  • 8 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet
  • 1 cup hovedsalat, skiver
  • 12 ounce kyllingbryst, skiver
  • 0,25 cup tomat, hakket
  • 0,5 cup yoghurt, naturlig
  • 3 tsk dill, hakket
  • 1 spsk lime juice
  • 0,25 tsk salt

Bruksanvisning

  1. Ta en non-stick panne og stek kyllingen på middels høy varme i 4-5 minutter per side. Skjær den i strimler.
  2. Varm oljen i pannen på middels varme. Tilsett paprika og stek i 5-6 minutter. Forbered tortillas i henhold til instruksjonene på pakken.
  3. Rør nyrebønnene i pepper, stek i 2-3 minutter og ta av varmen. Legg salat, kylling, pepperblanding og tomat midt i tortillaen.
  4. Ta en bolle og pisk yoghurt, dill, limesaft og salt sammen i en bolle. Sett dilledressing på tortillas. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 547 kcal.

Protein: 24%

Karbohydrat: 53%

Fett: 24%