Kylling med erter-maispuré

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kyllingbryst
  • 2 spsk oliven olje
  • 0,6 dl løk, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 4,7 dl grønne erter, blancherte
  • 4,7 dl mais, drenert
  • 9,5 dl krem, lite fett
  • 4,7 dl spinat
  • 1 stykke sitronbåt

Bruksanvisning

  1. Varm oljen i en non-stick panne over middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper.
  2. Stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Ta den av pannen.
  3. Tilsett løk og hvitløk i pannen. Stek under omrøring i 3 minutter.
  4. Tilsett erter, mais og fløte. Kok i 1 minutt under omrøring.
  5. Bruk en stavmikser for å blande den jevnt. Krydre med salt og pepper.
  6. Server kyllingen med spinat på en seng med ertepuré. Pynt med sitron. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 676 kcal.

Protein: 27%

Karbohydrat: 22%

Fett: 51%