Kylling Kebab

25 min. total

Ingredienser

  • 1 pound kyllingbryst i terninger
  • 3,5 spsk sitronsaft
  • 1 tsk tørket oregano
  • 4 fed hvitløk, finhakket
  • 1 cup yoghurt, naturlig
  • 2 tsk oliven olje
  • 4 stk pitabrød, fullkorn
  • 4 cup hovedsalat, skiver
  • 2 stk skiver tomat

Bruksanvisning

  1. Mariner kyllingen i en bolle ved å blande den med 1/2 av sitronsaft, 1/4 av hvitløk, salt og pepper. La det trekke.
  2. Bland en yoghurt, den resterende sitronsaften og hvitløk, olivenolje, salt og pepper i en bolle. Bland godt. La det trekke.
  3. Varm en non-stick panne over middels høy varme. Stek kyllingen i 5-7 minutter. I mellomtiden tilbereder du pitabrødene i henhold til instruksjonene på pakken.
  4. Fyll hvert pitabrød med salat, tomat, kylling og yoghurtsaus. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 399 kcal.

Protein: 32%

Karbohydrat: 45%

Fett: 23%