Kylling Buddha Bowl

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 2 stk kyllingbryst
  • 1 cup spirer, halvert
  • 1 stk rød pepper, skiver
  • 7,5 ounce kikerter, drenert
  • 2 tsk tahini
  • 2 spsk sitronsaft
  • 1 spsk lønnesirup
  • 5 spsk varmt vann
  • 0,5 cup quinoa, kokt
  • 1 cup spinat
  • 1 stk skiver avokado
  • 1 tsk sesamfrø

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 200 ° C. Drypp 1/2 av oljen på kyllingen og smak til med salt og pepper.
  2. Ta en panne og stek kyllingen på middels høy varme, 5 minutter på hver side. Skjær den i skiver.
  3. Legg rosenkål, paprika og kikerter på et bakeplate. Drypp den gjenværende oljen over. Stek i ca 10 minutter.
  4. I mellomtiden koker du quinoa i henhold til instruksjonene på pakken.
  5. Ta en liten bolle og bland tahini, sitronsaft og lønnesirup til den er uniform. Tilsett det varme vannet litt av gangen til dressingen er glatt.
  6. Ta en ny bolle og bland quinoa, stekte grønnsaker, kikerter og spinat.
  7. Ha avokado og kylling på toppen og drypp dressingen over. Pynt med sesamfrø. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 785 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 36%

Fett: 39%