Kylling avokadosalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 cup grønnkål, hakket
  • 1 cup rødkål, hakket
  • 1 stk kyllingbryst, skiver
  • 0,5 stk skiver avokado
  • 2 stk reddik i kvartaler
  • 1 spsk sitronsaft
  • 1 spsk gresskarfrø, stekt
  • 0,5 spsk oliven olje

Bruksanvisning

  1. Varm olivenoljen i en kjele på middels høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Ta kyllingen av og skjær den i skiver.
  2. I en bolle, bland kål, rødkål, kylling, avokado og reddik.
  3. Drypp sitronsaft over salatene. Krydre med salt og pepper. Snu salatene.
  4. Pynt med gresskarfrø. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 540 kcal.

Protein: 30%

Karbohydrat: 19%

Fett: 51%