Kylling-asparges-avokadosalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingbryst
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 cup asparges, bleket
  • 0,5 stk avokado, halvert
  • 1 cup arugula
  • 1 tsk sitronsaft
  • 1 tsk linfrø

Bruksanvisning

  1. Forvarm en grill til middels høy varme.
  2. Pensle kyllingen med 1/2 av oljen, legg den på grillen og dryss over salt og pepper. Stek den i 4-5 minutter på hver side eller til den er ferdig.
  3. Vend asparges med en gjenværende olje, salt og pepper i en bolle. Bruk denne oljen til å pusse avokadoen. Grill asparges og avokado i 3-5 minutter.
  4. Skjær kyllingen i skiver. På tallerkenen danner du en bunn av rucola, ordner kylling, asparges og avokado på toppen. Drypp sitronsaft over og pynt med linfrø. Værsågod.

Ernæring (per person)

Kalorier: 518 kcal.

Protein: 28%

Karbohydrat: 14%

Fett: 58%