Krydret tortillas med kylling

35 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk tabasco
  • 1 tsk kummin, knust
  • 4 stk kyllingbryst
  • 0,5 cup rømme
  • 1 spsk lime juice
  • 0,12 tsk salt
  • 1 spsk oliven olje
  • 4 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet
  • 0,25 cup skiver rødløk
  • 1 stk rød chili, hakket

Bruksanvisning

  1. Bland tabasco, spisskummen og kylling i en glidelås. Lukk den og la den marinere i kjøleskapet i 5-15 minutter.
  2. I mellomtiden tar du en bolle og blander rømme, limesaft og salt. Dekk til og avkjøl.
  3. Varm olivenoljen på en non-stick panne. Stek kyllingen over middels høy varme i 5-7 minutter per side. I mellomtiden varmer du tortillaene i henhold til instruksjonene på pakken.
  4. Ta kyllingen av og skjær den i skiver. Legg rømme-blandingen på tortillaen. Legg kyllingen ned langs midten.
  5. Ha løk og chili på toppen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 436 kcal.

Protein: 33%

Karbohydrat: 31%

Fett: 37%