Body
Krydret kylling taco
/https%3A%2F%2Fd17kbh9lfpylmy.cloudfront.net%2Fbase_recipes%2Fpictures%2F000%2F000%2F684%2Foriginal%2Fshutterstock_594448526.png%3F1640291252)
25 min. total
Ingredienser
- 0,25 tsk salt
- 0,12 tsk pepper
- 1 tsk kummin, knust
- 1 tsk chili, knust
- 1 stk kyllingbryst
- 1 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet
- 1,2 dl rødkål, hakket
- 0,5 stk skiver avokado
- 0,25 stk skiver agurk
- 1 stk lim i begge
Bruksanvisning
- Ta en bolle og bland salt, pepper, spisskummen og chili. Dryss den på kyllingen og masser krydderne i kjøttet.
- Forvarm en grill til middels høy varme. Pensle grillen med olje. Stek kyllingen i 5 minutter på hver side.
- Legg den på en tallerken og dekk den med folie. La den hvile og skjær den deretter i skiver. Varm tortillaene i henhold til instruksjonene på pakken.
- Legg kål, kylling, avokado og agurk på en varm tortilla. Server med kalkbåt. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 533 kcal.
Protein: 28%
Karbohydrat: 35%
Fett: 37%