Body
Kremet kylling- og spinatpasta
/https%3A%2F%2Fd17kbh9lfpylmy.cloudfront.net%2Fbase_recipes%2Fpictures%2F000%2F000%2F546%2Foriginal%2Fshutterstock_659846599.png%3F1640290888)
30 min. total
Ingredienser
- 450 gram penne pasta, fullkorn
- 140 gram spinat
- 1 stk løk, hakket
- 1 spsk oliven olje
- 3 stk kyllingbryst, skiver
- 430 gram ricotta-ost
- 4 spsk parmesan, revet
Bruksanvisning
- Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Tøm det. Tilsett spinat i pastaen og legg lokket på pannen. Varmen fra pastaen får spinat til å krølle seg mens du tilbereder resten.
- I en non-stick panne over middels varme, varme opp olje og stek løken i ca 10 minutter.
- Legg løkene til side i en stor bolle. Bruk samme panne til å steke kyllingen i ca 10 minutter. Fjern fra varmen og la avkjøles.
- I løkeskålen, tilsett ricottaost og parmesanost og bland dem grundig.
- I samme bolle, tilsett kylling, pasta og spinat, og vend til den er godt blandet.
- Krydre med salt og pepper. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 792 kcal.
Protein: 26%
Karbohydrat: 46%
Fett: 28%