Kremet kylling- og spinatpasta

30 min. total

Ingredienser

  • 16 ounce penne pasta, fullkorn
  • 5 ounce spinat
  • 1 stk løk, hakket
  • 1 spsk oliven olje
  • 3 stk kyllingbryst, skiver
  • 15 ounce ricotta-ost
  • 4 spsk parmesan, revet

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Tøm det. Tilsett spinat i pastaen og legg lokket på pannen. Varmen fra pastaen får spinat til å krølle seg mens du tilbereder resten.
  2. I en non-stick panne over middels varme, varme opp olje og stek løken i ca 10 minutter.
  3. Legg løkene til side i en stor bolle. Bruk samme panne til å steke kyllingen i ca 10 minutter. Fjern fra varmen og la avkjøles.
  4. I løkeskålen, tilsett ricottaost og parmesanost og bland dem grundig.
  5. I samme bolle, tilsett kylling, pasta og spinat, og vend til den er godt blandet.
  6. Krydre med salt og pepper. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 792 kcal.

Protein: 26%

Karbohydrat: 46%

Fett: 28%