Kremet gresskar- og gulrotsuppe

25 min. total

Ingredienser

  • 1,5 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 800 gram hokkaido hakk gresskar i terninger
  • 500 gram terninger i terninger
  • 1 tsk tørket timian
  • 0,5 tsk muskat, knust
  • 24 translation missing: da.fluid_ounce grønnsaksbuljong
  • 2 spsk rømme
  • 1 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Varm olivenolje i en kjele på middels høy varme. Tilsett løk, ingefær, gresskar, gulrøtter, timian og muskat. Trinn i 10 min.
  2. Hell fundamentet i pannen og la det surre i 10-15 min. Slå av varmen. La grønnsakene avkjøles et øyeblikk og legg dem i en kjøkkenmaskin.
  3. Bland til overflaten er glatt. Server med rømme og fersk persille. Mødre!

Ernæring (per person)

Kalorier: 165 kcal.

Protein: 8%

Karbohydrat: 48%

Fett: 44%