Kokt kyllingsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingbryst
  • 2 stk egg
  • 2 spsk oliven olje
  • 2 tsk balsamico eddik
  • 4,7 dl arugula
  • 1 stk skiver avokado
  • 2,4 dl kirsebærtomat i kvartaler
  • 6 stykke kalkunbacon

Bruksanvisning

  1. Legg kyllingen i bunnen av en kjele. Krydre med salt og pepper. Dekk kyllingen med vann.
  2. Sett gryten på komfyren. Kok opp vannet. Skru deretter ned og la småkoke i 12-16 minutter.
  3. Ha egget i en gryte og dekk det med vann. Kok vannet over middels høy varme. Sett lokket på, fjern pannen fra varmen og sett den til side.
  4. Stek baconet.
  5. Hell vannet fra eggene. Hell på kaldt vann. Pil og skjær dem i båter.
  6. Hell vannet fra kyllingen og mal det. Visp olje, eddik, salt og pepper sammen.
  7. Server arugula, avokado, tomat, bacon, kylling og egg på en tallerken. Drypp dressingen over salatene. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 512 kcal.

Protein: 26%

Karbohydrat: 12%

Fett: 62%