Kokkens potetsalat

35 min. total

Ingredienser

  • 3 stk ternet potet
  • 4 stk egg
  • 3 spsk oliven olje
  • 2 spsk eplecidereddik
  • 1 spsk sitronsaft
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 280 gram hovedsalat
  • 1,2 dl kirsebærtomat, halvert
  • 8 stk kalkunbacon, hakket

Bruksanvisning

  1. Ha potetene i en kjele og dekk dem med vann. Kok opp vannet og sett lokket på.
  2. Skru ned til middels lav varme. Stek i 15 minutter. Hell av vannet og la dem avkjøles.
  3. Legg egg i en kjele og dekk med vann. Kok vannet over middels høy varme og sett lokket på.
  4. Fjern pannen fra varmen og la den stå. Ta en non-stick panne og stek kalkunbaconet til det er sprøtt.
  5. Ta en liten bolle og visp sammen olje, eddik, sitronsaft, sennep, vårløk, salt og pepper.
  6. Skrell eggene og skjær dem i kvart. Server salat, poteter, tomat, egg og kalkunbacon på en tallerken.
  7. Drypp dressing over salater. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 347 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 35%

Fett: 46%