Klar kyllingsuppe

25 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingbryst
  • 12 dl vann
  • 1,2 dl løk, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 9,5 dl kylling buljong
  • 3,5 dl mais, drenert
  • 110 gram spinat

Bruksanvisning

  1. Ha kyllingen i en kjele og dekk den med vann. Tilsett løk, hvitløk, salt og pepper.
  2. Kok vannet over middels høy varme. Sett lokket på og skru ned.
  3. La kyllingen surre i 8-15 minutter. Ta kyllingen ut, la den avkjøles og mal den. Spar vannet.
  4. Ha mais og spinat i en dyp tallerken. Hell på kyllingvannet. Legg kyllingen på toppen. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 382 kcal.

Protein: 38%

Karbohydrat: 31%

Fett: 32%