Klar grønnsakssuppe

35 min. total

Ingredienser

  • 1,5 spsk oliven olje
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 2 cup vann
  • 2 cup kylling buljong
  • 2 stk ternet potet
  • 1 stk terninger i terninger
  • 1 stk blomkål, buketter
  • 1 cup grønne erter, blancherte
  • 1 tsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Varm olivenoljen i en stor gryte på middels høy varme, stek løk og hvitløk til den er klar og duftende.
  2. Tilsett vann, kyllingbuljong, poteter og gulrøtter. La suppen surre over middels høy varme i 7-8 minutter eller til potetene er kokte.
  3. Tilsett blomkål og erter, la det småkoke i 5-7 minutter. Krydre med salt og pepper.
  4. Dryss hakket, fersk persille på toppen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 207 kcal.

Protein: 15%

Karbohydrat: 54%

Fett: 31%