Kjøttboller og salat

35 min. total

Ingredienser

  • 680 gram hakket biff (lite fett)
  • 2,4 dl rasp
  • 1 stk egg
  • 0,6 dl løk, hakket
  • 2 spsk persille, hakket
  • 0,5 tsk hvitløk, finhakket
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 3 spsk oliven olje
  • 2 spsk sitronsaft
  • 2,4 dl kirsebærtomat, halvert
  • 1 stk skiver rødløk
  • 140 gram arugula
  • 1,8 dl yoghurt, naturlig
  • 2 tsk dill, hakket
  • 140 gram spinat

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Smør en stekepanne med fett.
  2. Bland biff, rasp, egg, løk, persille, hvitløk, salt og pepper.
  3. Form blandingen til kjøttkaker og legg dem på stekepannen. Stek dem i 20 minutter i ovnen, og snu dem halvveis.
  4. I mellomtiden pisker du 2/3 av oljen, 1/2 av sitronsaft, salt og pepper. Tilsett løk, tomat, spinat og ruccola. Snu salatene.
  5. Visp sammen den resterende oljen, resterende sitronsaft, yoghurt, dill, salt og pepper. Server kjøttbollene med yoghurtdyp og salat. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 576 kcal.

Protein: 31%

Karbohydrat: 21%

Fett: 48%