Kikertesuppe

40 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk løk, hakket
  • 430 gram kikerter, drenert
  • 4,7 dl grønnsaksbuljong
  • 2,4 dl vann
  • 1 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Varm oljen i en panne på middels varme. Tilsett hvitløk og løk, stek til den er gjennomsiktig.
  2. Tilsett kikerter og grønnsaksbuljong og vend opp til middels varme. Kok til det er oppvarmet og kremaktig, ca 5 minutter. Mos halvparten av kikertene med en treskje. Tilsett vann og la det småkoke til det er tykt, ca 10 minutter. Krydre med salt og pepper.
  3. Pynt med persille og server.

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 335 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 44%

Fett: 37%