Kikertesuppe

40 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk løk, hakket
  • 15 ounce kikerter, drenert
  • 2 cup grønnsaksbuljong
  • 1 cup vann
  • 1 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Varm oljen i en panne på middels varme. Tilsett hvitløk og løk, stek til den er gjennomsiktig.
  2. Tilsett kikerter og grønnsaksbuljong og vend opp til middels varme. Kok til det er oppvarmet og kremaktig, ca 5 minutter. Mos halvparten av kikertene med en treskje. Tilsett vann og la det småkoke til det er tykt, ca 10 minutter. Krydre med salt og pepper.
  3. Pynt med persille og server.

Ernæring (per person)

Kalorier: 335 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 44%

Fett: 37%