Body
Kantarell og cottage cheese på toast
/https%3A%2F%2Fd17kbh9lfpylmy.cloudfront.net%2Fbase_recipes%2Fpictures%2F000%2F000%2F683%2Foriginal%2Fshutterstock_704923483.png%3F1640291250)
15 min. total
Ingredienser
- 0,5 spsk oliven olje
- 4,7 dl skiver kantarell
- 1,2 dl høstost
- 1 spsk parmesan, revet
- 2 stykke brød, fullkorn, ristet
- 2,4 dl arugula
Bruksanvisning
- Varm olje i en panne på middels varme og stek soppen til den er brun.
- Tilsett cottage cheese og parmesanost. Krydre med salt og pepper.
- Rør og snu den slik at den ikke fester seg til pannen. Etter at cottage cheese er smeltet, la den boble i 2-3 minutter.
- Hell ost-soppblandingen på brødet. Server med ruccola. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 436 kcal.
Protein: 27%
Karbohydrat: 36%
Fett: 37%