Kålruller med kylling og sopp

70 min. total

Ingredienser

  • 250 gram hakket kylling
  • 4 fed hvitløk, finhakket
  • 5 stk skiver sopp
  • 0,5 stk gulrot, revet
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 0,5 tsk sesamolje
  • 0,25 tsk pepper
  • 0,5 spsk soyasaus
  • 0,5 spsk maismel
  • 1 tsk fiskesaus
  • 0,5 tsk sukker
  • 6 blad kål
  • 4,7 dl kylling buljong

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Ta en bolle og bland alle ingrediensene unntatt kålbladene grundig.
  2. Legg kålbladene på et flatt underlag. Legg kjøttblandingen 2 cm fra bunnen.
  3. Rull kålblader sammen, begynn med bunnen. Brett endene over. Og legg rullene med de brettede endene vendt ned.
  4. Legg overflødig kålblader i bunnen av en ildfast form. Legg kålrullene ved siden av hverandre med brettet ned.
  5. Hell kyllingbuljong i retten; den skal ikke dekke rullene. Stek dem i 40-50 minutter. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 246 kcal.

Protein: 46%

Karbohydrat: 17%

Fett: 37%