Kållinsjustering

60 min. total

Ingredienser

  • 1 cup brune linser
  • 0,5 spsk kokosolje
  • 1 cup løk, hakket
  • 0,5 tsk hvitløk, finhakket
  • 1 spsk eplecidereddik
  • 1 tsk basilikum
  • 1 blad laurelblad
  • 4 cup grønnsaksbuljong
  • 1 tsk misopasta
  • 28 ounce hakkede tomater
  • 0,5 stk kål, skiver
  • 1 spsk vårløk, hakket

Bruksanvisning

  1. Tilbered linsene i henhold til instruksjonene på pakken.
  2. Varm kokosnøttoljen over middels varme. Stek løkene til de er møre.
  3. Tilsett hvitløk, laurbærblad og basilikum. Stek i 2 minutter. Tilsett eddik for å koke pannen av.
  4. Tilsett vegetabilsk buljong, tomater, kål og miso. Kok opp og skru ned. La det surre i 30 minutter.
  5. Legg til linsene. La det surre i 20 minutter. Krydre med salt og pepper. Pynt med vårløk. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 279 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 58%

Fett: 17%