Kål-quinoa-tranebærsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 2 spsk hvitvinseddik
  • 2 cup grønnkål, hakket
  • 0,5 cup quinoa, kokt
  • 0,25 cup tørkede tranebær
  • 1 stk kokte egg i kvartaler

Bruksanvisning

  1. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken. I mellomtiden koker du egget.
  2. I en liten bolle, visp olje, eddik, salt og pepper sammen.
  3. Ha kålen i en ny bolle. Hell halvparten av dressingen og vend kålen.
  4. Tilsett quinoa og tyttebær og vend salaten. Legg de kokte eggene på toppen. Krydre med salt og pepper. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 744 kcal.

Protein: 17%

Karbohydrat: 50%

Fett: 33%