Kål og butternut squash salat

40 min. total

Ingredienser

  • 1 cup quinoa
  • 400 gram butternut squash i terninger
  • 6 spsk oliven olje
  • 400 gram kyllingbryst
  • 4 tsk dijon sennep
  • 2 tsk honning
  • 4 spsk eplecidereddik
  • 1 tsk kajennepepper
  • 200 gram grønnkål, hakket

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 220 ° C. Legg gresskarene på et bakeplate. Drypp 1/3 av oljen over dem og dryss over salt og pepper.
  2. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken, hell av vannet og legg den til side. Snu gresskaret slik at det er dekket av olje.
  3. Stek gresskaret i 20 minutter og la det avkjøles. Forvarm en stekepanne med fett over middels høy varme.
  4. Krydre kyllingen med salt og pepper.
  5. Stek den i 4 minutter på hver side. Ta dem av pannen. La den avkjøles litt og skjær den i biter.
  6. I mellomtiden visper du den gjenværende oljen sammen med sennep, honning, eddik, cayennepepper, salt og pepper.
  7. Ha grønnkålen i en bolle og hell dressingen over. Masser dressingen i kålen i ett minutt.
  8. Tilsett quinoa, kylling og gresskar. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 567 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 32%

Fett: 47%