Kakaos blomkål taco

45 min. total

Ingredienser

  • 7,1 dl blomkål, buketter
  • 0,6 dl kokosnøttmelk
  • 2 spsk rasp
  • 2 spsk maismel
  • 0,5 tsk gurkemeie, knust
  • 0,5 tsk hvitløkspulver
  • 2 spsk kokosmel
  • 2,4 dl rødkål, hakket
  • 0,6 dl gresk yoghurt
  • 2 spsk sitronsaft
  • 4 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C. Legg bakepapir på et bakeplate.
  2. Bland rivjern, maismel, gurkemeie, hvitløkspulver, salt og pepper i en dyp tallerken.
  3. Hell kokosmelken i en annen dyp tallerken.
  4. Pan blomkålbukettene først i kokosmelk, deretter revet blanding. Legg dem på bakeplaten.
  5. Stek blomkålen i 30 minutter. Snu og stek i ytterligere 15 minutter. Ta dem ut av ovnen.
  6. Dryss kokosmel over blomkålen. Stek i 3-4 minutter til.
  7. Rør yoghurt, sitronsaft og salt sammen. Sett den i kjøleskapet til den må brukes.
  8. Legg rødkål, blomkål og yoghurtdressing på en av tortillaene. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 540 kcal.

Protein: 14%

Karbohydrat: 62%

Fett: 24%