Indrefilet av svin

35 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk oliven olje
  • 1 tsk honning
  • 2 tsk dijon sennep
  • 2 spsk balsamico eddik
  • 1100 gram indrefilet av svin
  • 9,5 dl blandet salat
  • 1 stk skiver agurk
  • 4,7 dl kirsebærtomat, halvert

Bruksanvisning

  1. Tilsett 1/2 av oljen, 1/2 av eddik og pepper i en glidelås. Lukk og rist.
  2. Legg indrefilet av svin i posen og la den marinere i 15 minutter.
  3. Varm opp en grill til middels varme. Stek indrefilet i 13-15 minutter, snu halvveis.
  4. Fjern indrefilet og skjær den i skiver.
  5. Visp den resterende oljen, den resterende eddik, honning, sennep, salt og pepper sammen i en bolle.
  6. Tilsett salat, agurk og tomat i bollen og vend den. Server indrefilet på toppen av salaten. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 465 kcal.

Protein: 54%

Karbohydrat: 8%

Fett: 39%