Indian Carrot and Lentil Valley

35 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 1 spsk løk, hakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 0,25 tsk fennikelfrø
  • 2 stk tomat, hakket
  • 1 stk terninger i terninger
  • 2,4 dl vann
  • 170 gram kokosnøttmelk
  • 100 gram røde linser
  • 1 stk rød chili, hakket
  • 0,5 stk sitron i begge

Bruksanvisning

  1. Stek løken i olje over middels varme til den er gjennomsiktig. Tilsett deretter ingefær- og fennikelfrø. Stek ytterligere 5 minutter.
  2. Tilsett tomater, gulrøtter, vann, kokosmelk, salt og pepper. Kok opp. Skru så ned slik at det koker og legg til linsene.
  3. Kok i 15-20 minutter til. Server i dype tallerkener pyntet med fersk rå chili og sitronsaft.

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 330 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 42%

Fett: 39%