Hjemmelaget Lasagne

45 min. total

Ingredienser

  • 110 gram lasagneplater, fullkorn
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 450 gram aubergine, skrelt, terninger
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 230 gram hakket biff (lite fett)
  • 3,2 dl tomatpuré
  • 7,1 dl høstost
  • 1,2 dl mozzarella, revet

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 190 ° C. Legg lasagneplater i et fat; hell varmt vann over platene og sett til side. Varm olje i en panne over middels høy varme.
  2. Skjær auberginen i terninger og bland med løk og hvitløk; krydre med salt og pepper. Hell blandingen i pannen og la den koke i 8-10 min.
  3. Ha kjøttet i pannen og stek i 3-5 minutter til. Hell tomatpuré over kjøttet og la det koke til blandingen tykner.
  4. Krydre sausen med salt og pepper.
  5. Spred ca. 1/4 av kjøttet i bunnen av en ildfast form og dekk med lasagneplater.
  6. Ha 1/3 cottage cheese i et lag, deretter 1/3 kjøttsaus. Gjenta dette to ganger med de resterende tallerkenene, ost og saus.
  7. Tilsett mozzarella og den resterende cottage cheese. Stek lasagnen i ovnen i 30 til 35 min. La den stå et øyeblikk før du kutter den ut. Værsågod'!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 475 kcal.

Protein: 37%

Karbohydrat: 36%

Fett: 27%