Body
Havregryn med epler og kanel
/https%3A%2F%2Fd17kbh9lfpylmy.cloudfront.net%2Fbase_recipes%2Fpictures%2F000%2F000%2F322%2Foriginal%2F6.jpg%3F1640290532)
10 min. total
Ingredienser
-
Grød
1 dl havregryn - 2 dl melk
- 1 stk eggehvite
-
Topping
0,5 stk eple - 1 drys kanel
Bruksanvisning
- Hell havregryn og melk i en gryte og kok opp grøten. La det koke i noen minutter under omrøring.
- Tilsett eggehvitene og kok i et minutt til riktig konsistens er nådd.
- Skjær eplet i terninger og dryss med kanel.
- Varm eplebitene i mikrobølgeovn eller i en kjele.
- Spis grøten med varme eplekuber på toppen.
Ernæring (per person)
Kalorier: 242 kcal.
Protein: 26%
Karbohydrat: 64%
Fett: 10%