Hamburger bak-arugula-eggpakke

15 min. total

Ingredienser

  • 8 spsk yoghurt, naturlig
  • 4 spsk sitronsaft
  • 1 tsk dijon sennep
  • 0,5 tsk pepper
  • 8 stk egg
  • 4 tsk vann
  • 2 tsk maisstivelse
  • 2 tsk salt
  • 5 tsk oliven olje
  • 2,4 dl arugula
  • 110 gram skiver hamburger tilbake

Bruksanvisning

  1. Visp yoghurt, sitronsaft, 3/4 av olivenolje, sennep, 2/3 av salt og pepper sammen. La det trekke.
  2. Ta en bolle og pisk egg, vann, mel eller maisstivelse og det resterende saltet sammen til melet eller maisenna er fullstendig oppløst.
  3. Ta en 30 cm non-stick stekepanne og varm den gjenværende oljen over mellom varmen. Vipp pannen og sørg for at hele bunnen er dekket av olje.
  4. Tilsett gode 100 ml av eggeblandingen og vipp pannen til bunnen er dekket med et tynt lag. Stek til bunnen og sidene er faste, ca 3 til 6 minutter.
  5. Vend med en slikkepott. Stek den andre siden i 1 minutt. Legg den på en tallerken. Fullfør omslaget og stek deretter neste.
  6. Mens innpakningen fortsatt er varm, legg til et enkelt lag med hamburgerrygg. Tilsett ruccola og dressing på midten og rull den tett sammen.

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 510 kcal.

Protein: 33%

Karbohydrat: 10%

Fett: 57%