Gulrotkålmuffins

40 min. total

Ingredienser

  • 300 gram speltmel, fullkorn
  • 2 tsk bakepulver
  • 0,25 tsk bakepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk pepper
  • 1 tsk gurkemeie, knust
  • 1 tsk paprika
  • 2 stk egg
  • 3 spsk oliven olje
  • 7 spsk yoghurt, naturlig
  • 0,8 dl vann
  • 4 blad kål, hakket
  • 1 stk gulrot, revet
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 100 gram cheddar, revet

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Sikt alle tørre ingredienser - speltmel, bakepulver, natron, salt, peppergurkemeie og paprika - i en bolle. Lag en depresjon i midten.
  2. Visp egg, olje, yoghurt og vann sammen og hell det i de tørre ingrediensene. Rør deigen sammen. Vær forsiktig så du ikke berører for mye. Tilsett vann hvis deigen er for tykk.
  3. Tilsett grønnsaker og 3/4 av osten. Vend den forsiktig inn i deigen. Ha papir i en muffinsform og hell deigen i. Dryss den resterende osten over toppen.
  4. Stek i 20-25 minutter. Store muffins må bake lenger. La dem avkjøles på et bakeplate. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 348 kcal.

Protein: 14%

Karbohydrat: 47%

Fett: 39%