Gulrotbiter med yoghurtdipp

25 min. total

Ingredienser

  • 4 stk egg, pisket
  • 450 gram gulrot, revet
  • 0,8 dl koriander, hakket
  • 0,6 dl hvetemel
  • 2 spsk oliven olje
  • 2,4 dl yoghurt, naturlig
  • 2 spsk sitronsaft
  • 2,4 dl arugula

Bruksanvisning

  1. Bland egg, gulrot, koriander og mel i en bolle. Krydre med salt og pepper.
  2. Varm oljen i en smijernspanne over middels høy varme. Tilsett litt deigklatter i pannen.
  3. Stek delene i 3 minutter på hver side. Legg delene på en tallerken med tørkepapir.
  4. Gjenta til all deigen er brukt. Tilsett olje i pannen etter behov.
  5. Tilsett halvparten av sitronsaften i yoghurten, smak til med salt og pepper.
  6. Vend ruccolaen med den resterende sitronsaften og smak til med salt og pepper.
  7. Server porsjonene med yoghurtdressing og salat. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 240 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 34%

Fett: 48%