Gulrotbiter med yoghurtdipp

25 min. total

Ingredienser

  • 4 stk egg, pisket
  • 450 gram gulrot, revet
  • 0,8 dl koriander, hakket
  • 0,6 dl hvetemel
  • 2 spsk oliven olje
  • 2,4 dl yoghurt, naturlig
  • 2 spsk sitronsaft
  • 2,4 dl arugula

Bruksanvisning

  1. Bland egg, gulrot, koriander og mel i en bolle. Krydre med salt og pepper.
  2. Varm oljen i en smijernspanne over middels høy varme. Tilsett litt deigklatter i pannen.
  3. Stek delene i 3 minutter på hver side. Legg delene på en tallerken med tørkepapir.
  4. Gjenta til all deigen er brukt. Tilsett olje i pannen etter behov.
  5. Tilsett halvparten av sitronsaften i yoghurten, smak til med salt og pepper.
  6. Vend ruccolaen med den resterende sitronsaften og smak til med salt og pepper.
  7. Server porsjonene med yoghurtdressing og salat. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 240 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 34%

Fett: 48%