Grønn linsesalat

35 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup grønne linser
  • 2 cup vann
  • 6 tsk olivenolje, delt
  • 0,5 cup sjalottløk, finhakket
  • 4 cup skiver sopp
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 0,5 tsk chili flak
  • 1,5 spsk sitronsaft
  • 2 spsk persille, hakket
  • 0,5 cup arugula

Bruksanvisning

  1. Tilsett linser og vann i en kjele. Kok opp, skru ned på svak varme og la koke i 25 minutter. Avløp.
  2. I mellomtiden varme 1/2 av oljen i en ikke-klebende panne over middels høy varme. Sauter sjalottløken til den er gjennomsiktig.
  3. Tilsett sopp, hvitløk og chiliflak, stek i 5-7 minutter. Tilsett linsene, soppblandingen, sitronsaften og den gjenværende oljen.
  4. Krydre med krydder. Tilsett persille og ruccola. Snu og server. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 193 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 41%

Fett: 38%