Grillspyd med tigerreker

30 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olje
  • 1 tsk chili, knust
  • 1 spsk hvitløkspulver
  • 2 spsk lime juice
  • 1 pound tiger reker, blancherte
  • 4 cup baby spinat
  • 1 stk oransje, skiver
  • 1 stk rød pepper i terninger
  • 2 stk vårløk, hakket

Bruksanvisning

  1. Ta en plastpose og bland 3/4 av oljen, hvitløkspulver, chili, limesaft og tigerreker. Rist posen godt og la den trekke.
  2. Ha spinat i en salatskål. Tilsett appelsin, pepper og vårløk.
  3. Forvarm en grill til høy varme. Legg tigerekene på en spyd. Grill dem i 3-4 minutter på hver side.
  4. Server rekene på toppen av spinatsalaten. Drypp resten av oljen over. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 486 kcal.

Protein: 50%

Karbohydrat: 17%

Fett: 33%