Grillet tofu-biff

20 min. total

Ingredienser

  • 1 pound skivet tofu
  • 2 spsk limejuice, delt
  • 0,5 cup soyasaus, delt
  • 2 tsk chilipasta
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 4 cup baby spinat
  • 1 spsk sesamolje

Bruksanvisning

  1. Legg tofu mellom lag papirhåndklær. Klem vannet ut. Legg tofu i bunnen av et bakeplate.
  2. Ta en liten bolle og visp 1/2 av limejuice, 1/2 av soyasaus, chilipasta, hvitløk og pepper sammen. Hell blandingen over tofu under omrøring. La det trekke.
  3. Smør en grillpanne og varm den opp mellom varmen.
  4. Legg tofu-skivene på grillpannen, lagre marinaden. Stek tofu i 3-4 minutter på hver side.
  5. Visp den resterende limesaften, soyasausen og sesamoljen sammen i en bolle. Tilsett spinat og snu til dekket. Server tofu-biffene på en seng med spinat. Tilsett resten av marinaden. Ha det!

Ernæring (per person)

Kalorier: 160 kcal.

Protein: 32%

Karbohydrat: 17%

Fett: 51%