Grillet pølse og grønnsaker

20 min. total

Ingredienser

  • 0,5 stk squash i skiver
  • 4 stk asparges
  • 1 stk grønn pepper, skiver
  • 2 stk kyllingpølse
  • 1 spsk rosmarin, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 stykke brød, fullkorn, ristet

Bruksanvisning

  1. Forvarm grillen til middels høy varme. Ta en bolle og tilsett squash, asparges, paprika, rosmarin og hvitløk.
  2. Drypp olje over, smak til med salt og pepper og vend for å dekke grønnsakene. Legg pølsene på grillen. Grill i 7-10 minutter.
  3. Legg grønnsakene på grillen. Grill i 3-4 minutter til det er mørt.
  4. Ta pølser og grønnsaker av grillen og server med ristet brød. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 485 kcal.

Protein: 17%

Karbohydrat: 24%

Fett: 59%