Grillet laks med mais salat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk laksefilet
  • 1 spsk oliven olje
  • 0,5 cup mais, drenert
  • 1 spsk rødløk, hakket
  • 1 tsk dild
  • 1 spsk sitronsaft
  • 1 cup baby spinat
  • 4 stk asparges, bleket
  • 0,25 cup kirsebærtomat, halvert
  • 1 stk sitron

Bruksanvisning

  1. Varm 1/3 av oljen på en grillpanne over middels høy varme. Krydre laksen med salt og pepper.
  2. Ha laksen i pannen og stek i 4 minutter på hver side. Ta en bolle og bland mais, løk, dill, sitronsaft, den gjenværende oljen, salt og pepper. Bland grundig.
  3. Legg spinat, asparges, kirsebærtomat, majssalat og laks på et fat.
  4. Pynt med dill og server med sitron. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 568 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 19%

Fett: 55%