Grillet kyllingpakker

30 min. total

Ingredienser

  • 1 pound kyllingbryst
  • 3 spsk yoghurt, naturlig
  • 3 spsk eplecidereddik
  • 3 spsk rødløk, hakket
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 stk kirsebærtomat i kvartaler
  • 1 stk avokado og tern
  • 8 blad hovedsalat
  • 4 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet

Bruksanvisning

  1. Forvarm en grillpanne til middels høy varme. Legg kyllingen på grillpannen og dryss over salt og pepper. Grill kyllingen i 7-9 minutter på hver side.
  2. Legg kyllingen på et skjærebrett og la den avkjøles i ca 5 minutter. I en stor bolle, visp sammen yoghurt, eddik, løk, olje, salt og pepper.
  3. Skjær kyllingen i skiver og ha den i bollen sammen med tomaten og avokadoen. Kjedelig.
  4. Varm tortillaene i en ovn eller mikrobølgeovn i henhold til instruksjonene på pakken. Ha salat på tortillaene og kyllingsalat på toppen. Brett endene inn over roggen, rull tortillianen sammen. Skjær dem i to før servering. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 451 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 32%

Fett: 43%