Body
Grillet kylling og sitrussalat
/https%3A%2F%2Fd17kbh9lfpylmy.cloudfront.net%2Fbase_recipes%2Fpictures%2F000%2F000%2F973%2Foriginal%2Fshutterstock_710044306.png%3F1640292089)
70 min. total
Ingredienser
- 2 stk kyllinglår
- 1 tsk chili, knust
- 1 tsk paprika
- 1 stk oransje, delt inn i båter
- 7,1 dl arugula
Bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 205 ° C. Legg kyllinglår i en ildfast form.
- Krydre med salt og pepper. Gni chili og paprika inn i låret.
- Stek lårene i ca 1 time. Skjær appelsinen i båter over en bolle slik at all saften blir bevart.
- For å lage dressingen, tøm fettet fra ovnsfast form. Hell appelsinjuice i retten og sving retten rundt.
- Legg ruccola i en bolle der det var appelsinjuice sammen med appelsinen. Hell appelsinjuice fra retten over salaten og snu den. Server kylling på en seng med salat. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 286 kcal.
Protein: 41%
Karbohydrat: 17%
Fett: 42%