Grillet kylling og sitrussalat

70 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllinglår
  • 1 tsk chili, knust
  • 1 tsk paprika
  • 1 stk oransje, delt inn i båter
  • 7,1 dl arugula

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C. Legg kyllinglår i en ildfast form.
  2. Krydre med salt og pepper. Gni chili og paprika inn i låret.
  3. Stek lårene i ca 1 time. Skjær appelsinen i båter over en bolle slik at all saften blir bevart.
  4. For å lage dressingen, tøm fettet fra ovnsfast form. Hell appelsinjuice i retten og sving retten rundt.
  5. Legg ruccola i en bolle der det var appelsinjuice sammen med appelsinen. Hell appelsinjuice fra retten over salaten og snu den. Server kylling på en seng med salat. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 286 kcal.

Protein: 41%

Karbohydrat: 17%

Fett: 42%