Grillet kylling og greener

40 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingbryst
  • 1 tsk hvitløkspulver
  • 1 tsk kummin, knust
  • 0,5 tsk koriander, knust
  • 0,5 tsk paprika
  • 3 spsk oliven olje
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 1 stk gul pepper, skiver
  • 1 stk skiver rødløk
  • 1 stk skiver aubergine
  • 2,4 dl cherry tomat
  • 2,4 dl arugula

Bruksanvisning

  1. Forvarm grillen til middels høy varme. Ha kyllingen i en dyp tallerken sammen med hvitløkspulveret, spisskummen, koriander, paprika, salt og pepper og 2/3 av oljen. Gni blandingen inn i kyllingen.
  2. I en bolle, tilsett gjenværende olje, hvitløk, paprika, løk, tomat og aubergine, og snu til grønnsakene er dekket. Stek kyllingen i 4-6 minutter per side.
  3. Legg grønnsakene på grillen i 2-4 minutter. Server kylling og grønnsaker med fersk rucola. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 491 kcal.

Protein: 28%

Karbohydrat: 16%

Fett: 56%