Grillet kylling og bønnesalat

30 min. total

Ingredienser

  • 1 stk søt terningpotet
  • 2 stk kyllingbryst
  • 15 stk grønne bønner, blancherte
  • 0,25 stk skiver rødløk
  • 1 tsk sitronsaft
  • 1 spsk oliven olje

Bruksanvisning

  1. Kok søtpoteten til den er mør å stikke i. Skrell den og skjær den i terninger.
  2. Forvarm grillen til middels høy varme, pensel rist med olje. Krydre kyllingen med salt og pepper.
  3. Stek kyllingen i 10-15 minutter på hver side. Tilsett grønne bønner og løk de siste 5 minuttene. Server kylling med grønne bønner, plommer og søtpotet.
  4. Drypp med sitronsaft og olivenolje. Krydre med salt og pepper. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 341 kcal.

Protein: 37%

Karbohydrat: 21%

Fett: 41%