Grillet kylling med erter

15 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olje
  • 2 stk kyllingbryst
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 3,5 dl grønne erter, blancherte
  • 70 gram spinat

Bruksanvisning

  1. Varm halvparten av oljen i en grillpanne over middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper.
  2. Ha kyllingen i en panne og stek i 4 minutter på hver side. Varm den gjenværende oljen i en stekepanne.
  3. Stek sjalottløken i ca 2 minutter under omrøring. Tilsett erter og rør i 1 minutt.
  4. Tilsett spinat, rør den sammen og varm den inn i ytterligere 1,2 minutter. Krydre med salt og pepper.
  5. Server kyllingen på toppen av spinat og erter. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 417 kcal.

Protein: 36%

Karbohydrat: 13%

Fett: 50%