Grillet kylling-grønnsakssalat

35 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingbryst
  • 6 spsk oliven olje
  • 8 ounce asparges, bleket
  • 1 stk squash i skiver
  • 2 cup spirer, halvert
  • 2 cup quinoa, kokt
  • 2 cup spinat
  • 1 cup grønne erter, blancherte
  • 2 stk egg, kokt og halvert
  • 3 spsk appelsinjuice
  • 0,5 tsk dijon sennep
  • 1 tsk lønnesirup

Bruksanvisning

  1. Forvarm grillen til middels høy varme. Pensle kyllingen med 1/3 av oljen. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingen på grillen.
  2. Stek kyllingen 10-12 minutter per side. I mellomtiden koker du quinoa i henhold til instruksjonene på pakken. Legg den til side. I en bolle, bland asparges, squash, rosenkål, halvparten av den gjenværende oljen, salt og pepper.
  3. Legg grønnsakene på grillen og grill til de er ferdig. I en liten bolle, visp sammen gjenværende olje, appelsinjuice, sennep, lønnesirup, salt og pepper.
  4. Bland grønnsaker, quinoa, spinat og erter; og vend med olje-eddik dressing. Skjær kyllingen i skiver og legg den på toppen sammen med eggene. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 725 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 38%

Fett: 41%