Grillet kalkun med brokkoli

30 min. total

Ingredienser

  • 250 gram kalkun bryst
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 4,7 dl brokkoli, buketter
  • 2 stk tomater i kvartaler
  • 3 spsk parmesan, revet
  • 2 stk sitronbåt

Bruksanvisning

  1. Varm en smijernspanne over høy varme. Krydre kalkunen med salt og pepper. Drypp 1/2 av oljen over og masser den inn i kjøttet.
  2. Stek i 2 minutter på høy varme. Senk deretter til middels varme og stek i ytterligere 10-12 minutter.
  3. I mellomtiden varme opp gjenværende olje i en panne over middels høy varme.
  4. Stek hvitløk til duftende. Tilsett brokkoli og tomat og rør. Stek i 3 minutter. Hell grønnsakene på en tallerken.
  5. Legg kalkunen på toppen. Dryss med parmesan og server med sitronskall. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 411 kcal.

Protein: 39%

Karbohydrat: 10%

Fett: 51%