Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Grillet andebrystssalat
![](https://cdn.arono.app/vlOueyXCYbwXdqrce0NeVKuvEFU=/750x350/https%3A%2F%2Fd17kbh9lfpylmy.cloudfront.net%2Fbase_recipes%2Fpictures%2F000%2F001%2F014%2Foriginal%2Fshutterstock_215788204.png%3F1640292203)
20 min. total
Ingredienser
- 1,5 spsk oliven olje
- 1 spsk appelsinjuice
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk honning
- 1 stk andebryst
- 4,7 dl frisk salat
- 4,7 dl arugula
- 1 stk oransje, delt inn i båter
- 1 spsk pinjekjerner, stekt
Bruksanvisning
- Visp olje, appelsinjuice, sennep, honning, salt og pepper sammen.
- Forvarm ovnen til 215 ° C. Skjær spor i andeskinnet med en kniv. Krydre med salt og pepper.
- Legg andebrystet, med skinnsiden ned, på en non-stick panne over middels lav varme. Stek i 6 minutter.
- Snu brystkassen, sett lokket på pannen og stek i ytterligere 6 minutter. Fjern overflødig fett. Flytt andebrystet til en ildfast form med huden vendt ned.
- Sett den i ovnen. Stek i 5 minutter. Ta den andre ut og la den hvile i 5-10 minutter og skjær den i skiver.
- Bland salat og ruccola i en bolle. Tilsett appelsin og pinjekjerner. Legg andebrystet på toppen. Drypp dressingen og vend salaten. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 390 kcal.
Protein: 35%
Karbohydrat: 17%
Fett: 48%