Gresskar og søtpotet suppe

35 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 1000 gram hokkaido hakk gresskar i terninger
  • 500 gram søt terningpotet
  • 1 spsk kummin, knust
  • 4 cup grønnsaksbuljong
  • 0,5 cup vann
  • 0,33 cup koriander, hakket
  • 1 stk rød chili, hakket

Bruksanvisning

  1. I en gryte, varm opp oljen på middels høy varme. Tilsett løk og stek i 5 minutter. Tilsett halvparten av ingefæren og stek i 2 minutter.
  2. Tilsett gresskar, søtpotet og spisskummen, stek i 2 minutter. Øk varmen til høy. Tilsett buljong og vann og kok opp.
  3. Reduser varmen til middels lav. La det surre i ca 15 minutter. Hell i en blender og bland til den er jevn. Krydre med salt og pepper.
  4. Bland koriander, chili og gjenværende ingefær i en bolle. Hell suppen i dype tallerkener og pynt med korianderblandingen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 234 kcal.

Protein: 7%

Karbohydrat: 55%

Fett: 37%