Gresk kyllingrull

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk agurk og terninger
  • 0,5 cup gresk yoghurt
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 0,5 spsk oliven olje
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 tsk rødvinseddik
  • 0,5 tsk kummin, knust
  • 2 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet
  • 0,5 cup baby spinat
  • 1 stk kyllingbryst, skiver
  • 0,25 cup gulrot i strimler

Bruksanvisning

  1. Stek kyllingbryst på en panne, 4-5 minutter på hver side. Skjær kjøttet i skiver.
  2. Ha agurk i en kjøkkenmaskin med yoghurt, hvitløk, olivenolje, persille, eddik og spisskummen. Bland til uniform.
  3. Krydre med salt og pepper. Smør tortillaen med yoghurtdressingen. Tilsett spinat, kylling og gulrot. Rull den sammen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 745 kcal.

Protein: 30%

Karbohydrat: 42%

Fett: 28%